Tuesday, 28 August 2012

Malas melampau

Assalamualaikum....

Lama gila aku x update..dulu tiap2 hari ko..hahaha..biaq pi laa..bukan ada org baca pn..wkwkwkw..skang ni malas melampau nk update plus aku x de mood disebabkan hal umah sewa yg lom setel2 lagi sampai ke hari ni..mula2 ingat nak duduk kolej..sekali tarikh rayuan ditunda ke 11 september pulakk..gilerr..start class 10hb..dah tu nk duduk mana?nk merempat kt PI pun ok jugak..ada ekon lagi..nk g fakulti pn dekat..hahaha..tp nanti tak pasal2 kena halau since PI bukak sampai lepas Isyak aje..

Last2 kiteorg ambik keputusan nak cari umah sewa..jenuh cari kt mudah.my..last2 jumpa jugak la dekat flat pkns nun..tak penah lagi tgk tempatnya..nasib la ada pakcik dok shah alam..leh la suruh dia pegi tgk..alhamdulillah rumah tu ok..lengkap semua kecuali x de katil je..tp no hal la..buleh tido atas toto..hehehe..tp tengah dok bergumbira ke'excited'an nk dok umah sewa, tetiba ada la pulak hamba Allah 2 org ni tarik diri..nk duduk kolej katanya..mak aihhh...geram pulak aku rasa..benda da konpem ngan tuan rumah tu..eh2 last2 dia tarik diri pulak..tinggal berempat je la..means sewa pn makin mahal la..skang ni mcm org gila la jugak nk cari org yg nk gantikan tempat dieorg tu..sepatutnya tanggungjawab dieorg jugak carikan org ganti dieorg tu..ni takkkk..senyap pah cerohhh..adoi..dugaan betol..harap2 ada laa org nk..kalo x sakit la jugak nk bayor 200 sebulan...sob3 =(

semoga Allah memberi jalan terbaik untuk setiap sesuatu masalah..aminnn

Love,
NR


0 orang menaip:

Blog aku, suka hati aku. Powered by Blogger.
Black Moustache
 
blog template by suckmylolly.com