Thursday, 2 August 2012

Terluka

Assalamualaikum

Minggu ni minggu terluka sedunia ke hape? Nape byk sgt orang lukakan hati aku? kawan2, ex bf yg mesej aku balik..apa salah aku sampai korang x stop lukakan hati aku...aku sentiasa usaha jaga hati korang...tp tu laa..mustahil nak puaskan hati orang even kita terpaksa lukakan hati kita pn, belum tentu dieorg puas!

dear ex bf,
kau datang mesej aku balik sebab kau bosan..bila aku ckp pasal our relationship kau terus diam..dah xbalas2 mesej aku...ni bukan kali pertama kau bodohkan aku, tapi aku tetap caya kau..aku janji, ni last time kau bodohkan aku...aku dah x nak nangis sebab kau, aku dah move on...tu janji aku shuq yg sengal! ya Allah, temukanlah aku dengan seseorang yg menenangkan hati, seseorang yg matang, seseorang yg menghargai aku ( x abis2..)

dear fren,
as long aku bleh sabar, aku sabar...aku x nak cakap byk pasal kau..bagi aku, sekali kita berkawan, selamanya kita berkawan..

Ya Allah, kuatkan hatiku, lindungi aku dari putus asa.amin....

Pesan pada DIRI, jgn tsalah mmberi HATI pd insan yg tak sudi, pd insan yg tak mngerti.. krn skali kita mmberi, slamanya dia di HATI. Skali kita dlukai, smpai bila2 tetap kita ingati. Pesan lagi pada diri, hati2lah mmberi HATI sbab ia hanya utk insan yg tahu mghrgai btapa tngginya nilai skeping HATI. HATI & PERASAAN ini hnya utk yg MENYINTAI & MENYAYANGI kita dgn SEIKHLAS HATI ♥ 


0 orang menaip:

Blog aku, suka hati aku. Powered by Blogger.
Black Moustache
 
blog template by suckmylolly.com