Tuesday, 4 September 2012

Curhat (hahaha)

Assalamualaikum

Lagi 2 hari nk pegi shah alam..mixed feeling..sedih nk tinggal terengganu, sedih nk tinggal family, sedih nk tinggal makanan free yg sedap..hihihi..macam 1st time nk masuk U pulak..tp at the same time rasa excited jugak sebab ni first time aku jadi NR..pasni banyak la duit aku melayang...sob3..hari minggu pn dok dalam umah je laa..mcm orang xdok life..kalo amir amzar ajak aku kuar best jugak..dia da keje so dia belanja aku..hehe..tapi mak aku dah warning x boleh kuar selalu..huhuhu..

Semenjak aku kecewa dengan someone nih, aku rasa macam kekeringan idea nk tulis dekat blog nih..haha..ada pulak camtu..nampak sangat buat blog sebab orang lain..eh yeke? aku rasa tak kot..hehehe..tu la kau..cepat sangat perasantan kannn..dia x heran pun pasal engkau..hihihi...tu maknanya x de jodoh la tu..haishhhh..buat apa nak pikir sangat pasal benda yg lepas kn..takk takk takk..x boleh pikir lagi..x adil kat amir amzar tau....the first guy yg datang jumpa parents aku, the first guy yg cakap x nak couple2 ngan aku, tp nk buat aku as his wife lepas aku grad..2 tahun lagi..huk3..aku sangat takut sebenarnya sebab sume ni cepat gila jadi..sedar2 aku dah terima risikan dia ( haha x leh blah).lagipun org cakap terima org yg cintakan kita, bukan org yg kita cinta kt dia..tp sebelum terima tu, aku dah buat siasatan laa since dia org kampung ayah aku kann.senang laa...hehe.lagipun parents dia dah setuju..dia pun tunggu parents aku bagi green light untuk kitaorg tunang...tapi....mak ayah aku xde nye nk bagi aku tunang time study ni....aku pn same laa..xnakk..aku lom sedia..mane nk cekau duit nk tunang..xkan guna ptptn kot..haha..dah2..lepas ni pikir amir amzar sorang je tau..insyaAllah, dia yg terbaik...aminnnn..

tapi dalam masa yg sama ada la jugak org mengata kn..baru 2 bulan putus, dah ada pengganti..cisss..haha..aku terasa jugak skit...aku xtau nak jawab camne..ehh suka hati korang laa..sebab korang x tau cerita di sebalik kejadian ni..x pela..ada aku kisah..hihi

dear mohd amir amzar, awk sabar la ek...ada jodoh tak kemana...sy abis blaja januari 2014 tau..hik3..insyaAllah...

Love,
NR

0 orang menaip:

Blog aku, suka hati aku. Powered by Blogger.
Black Moustache
 
blog template by suckmylolly.com